Ζυγοστάθμιση Ελαστικών Μοτοσυκλέτας

Με τη ζυγοστάθμιση τα ελαστικά σας διαρκούν περισσότερο.

Πως καταλαβαίνω ότι ο τροχός χρειάζεται ζυγοστάθμιση ;

Οι τροχοί της Μοτοσυκλέτας πρέπει να ζυγοσταθμίζονται μετά από κάθε νέα τοποθέτηση ελαστικών και ύστερα από αυτό περιοδικά.

Ζυγοσταθμίζοντας τους τροχούς προσφέρετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ελαστικών αλλά και χωρίς ενοχλήσεις ή κραδασμούς στο τιμόνι.

Επίσης προστατεύετε την ανάρτηση, το σύστημα τιμονιού καθώς και τα ρουλεμάν.

Στο κατάστημά μας διαθέτουμε ζυγοστάθμιση ειδική, για τροχούς μοτοσυκλετών και η υπηρεσία παρέχεται ΔΩΡΕΆΝ με κάθε νέα αγορά και τοποθέτηση ελαστικών.

NEW_G3140h

Πως καταλαβαίνω ότι ο τροχός χρειάζεται ζυγοστάθμιση ;

Το πρόβλημα είναι ο άνισος καταμερισμός του βάρους στη στεφάνη ή του ελαστικού. Όσο ο τροχός γυρνάει, οι δυνάμεις περιστροφής μεγιστοποιούν την ανισορροπία. Κατά συνέπεια, ο τροχός ταλαντεύεται αισθητά σε μεγάλη ταχύτητα.

Στον οπίσθιο τροχό δεν είναι τόσο αισθητή καθώς βρίσκεται σε άκαμπτη θέση – δεν υπάρχει σημείο καμπής που μπορεί να επηρεαστεί όπως το μπροστινό τέλος του κυτίου ταχυτήτων.

Θα ξέρετε ότι ένας τροχός είναι εκτός ζυγοστάθμισης αν μία περιοχή είναι βαρύτερη ή ελαφρότερη από τις υπόλοιπες το οποίο μπορεί να προκαλέσει ανομοιόμορφη φθορά πέλματος. τρέμουλο, φθορά σε τμήματα του μπροστινού συστήματος και στρεσάρισμα.